Opening en receptie

Opening en receptie

Donderdagavond 3 november 2022 om 19.00 uur vond de opening en receptie plaats van de 9de fototentoonstelling van Genkse fotoclub ‘t Kedakske 3600 en dit in de Foyer en Galerij van het Stadhuis in Genk.

Er waren tal van genodigden, waaronder mevrouw Anniek Nagels, schepen van talentontwikkeling (kinderopvang, opvoedings- en onderwijsbeleid), samenleven, cultuur en dierenwelzijn.

Mevrouw Nagels bewonderde de gedrevenheid en de verschillende werken van alle deelnemende fotografen. In haar speech maakte de schepen ook het nieuwe thema van volgend jaar bekend, nl. “Genkse koppen”. Ze voegde er tevens aan toe dat volgend jaar de Genkse fotoclub haar 10-jarig bestaan zal vieren.

De tentoonstelling kan iedereen gratis bezichtigen in de Foyer en Galerij (1ste verdiep) tijdens de openingsuren van het stadhuis in Genk en dit nog tot woensdag 14 december 2022.

Voor meer info kan u altijd terecht op dit adres: https://kedakske.be/2022/10/fototentoonstelling-t-kedakske/

Hieronder enkele sfeerbeelden.

Copyright & bron: You Tube – Een reportage van Walter De Cock.

Één gedachte over “Opening en receptie

  1. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie sfeerbeelden, het was echt top de 9de editie. Ik wil nogmaals alle fotografen van ‘t Kedakske bedanken voor de mooie werken die ze tentoonstellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © DuoPics - Alle rechten voorbehouden.