Cameras

Peter
Merk: CANON
Type: EOS 2000D
Klik hier voor de specificaties.

Maak heel eenvoudig gedetailleerde foto’s van DSLR-kwaliteit en Full HD-video’s van bioscoopkwaliteit, ook bij weinig licht, dankzij de EOS 2000D met 24,1 Megapixel. Deel je foto’s direct en maak opnamen op afstand dankzij Wi-Fi*, NFC** en de Canon Camera Connect-app.

► Voor meer info, surf naar https://youtu.be/RIb8-JY4tws.

Merk: PANASONIC
Type: Lumix DMC-TZ80
Klik hier voor de specificaties.

De nieuwe LUMIX TZ80 glijdt gemakkelijk in je zak tijdens het reizen. En ondanks zijn kleine formaat, heeft de TZ80 een heleboel aantrekkelijke functies te bieden voor reizigers, van een onmisbare ultra zoom tot de nieuwste 4K video en foto technologie van Panasonic. Het brengt alle details in beeld, van complexe landschappen tot verre objecten en spontane opnames. Leg je reisherinneringen vast voordat ze aan je voorbij gaan, en bewaar ze zoals jij dat wilt.

► Voor meer info, surf naar https://youtu.be/RIb8-JY4tws.


Bernadette
Merk: PANASONIC
Type: Lumix DMC-FZ200
Klik hier voor de specificaties.

De DMC-FZ200 is uitgerust met een hoogwaardige LEICA DC VARIO-ELMARIT 25mm-ultragroothoeklens met 24x optische zoom (vergelijkbaar met 25-600 mm op een 35mm-camera) en een lichtsterkte van F2.8 over het volledige zoombereik. Dit maakt het mogelijk om bewegende onderwerpen duidelijk vast te leggen bij een korte sluitertijd, ook als het onderwerp ver weg is. Daarnaast is de lens voorzien van een Nano Surface Coating. Het beeld wordt hierdoor bijzonder scherp en ghost en flare worden sterk verminderd. Dankzij de Intelligent Resolution-technologie kan de Intelligent Zoom van de DMC-FZ200 het zoombereik uitbreiden tot het equivalent van 48x terwijl toch de beeldkwaliteit wordt behouden.

► Voor meer info, surf naar https://youtu.be/MHGJ2ILXR1Y.


In elk onverwacht moment schuilt een mooie foto.

DuoPics is lid van ‘t Kedakske 3600 en Breedbeeld.
Copyright © DuoPics – Alle rechten voorbehouden.

Copyright © DuoPics - Alle rechten voorbehouden.